Sporten op locatie
Fitness Trampoline - (Psychologisch) Boksen - Sportbegeleiding - Scouting voetbalbeloftenteam 

Sport, Begeleiding & Scouting Voetbalbeloftenteam

Sportbegeleiding

In September start onze zoektocht weer naar jong voetbaltalent. Jongen en meisjes van 14 tot 18 jaar kunnen hier aan meedoen. 


Om uiteindelijk het allerbeste uit jezelf te halen zijn wij van mening dat talent en de balans in je innerlijke fitheid, hand in hand gaan. Om lekker in je vel te zitten is goede begeleiding een van de belangrijkste taken!Voetbaltalent

Voetbalbeloftenteam 14 tot 17 jaar

Erg gaat veel talent verloren!

Wil jij het beste uit jezelf halen? Heb jij talent, de ambitie en het doorzettingsvermogen?


De maatschappij waar we in leven vraagt heel veel van iedereen. Sommige simpele vraagstukken lijken soms een grote uitdaging. De sociale verwachtingen van de mensen om je heen, de studie die je volgt, je hobby's en de hedendaagse gebeurtenissen van deze tijd. In deze tijd is het steeds belangrijker om de balans te blijven vinden in in je fysieke energie, je mentale energie, je emotionele energie en je zingevende energie. Als je begrijpt hoe je dit allemaal kunt bereiken is de kans dat je ook je droom als profvoetballer kunt realiseren. Wij helpen je daarbij!Talent, wat doe je ermee?

Als kind vind je het leuk om te sporten. Sommige gaan paardrijden, hockeyen, onder Judo, Voetballen of tal van andere sporten. Gewoon omdat je het leuk vindt.

Plezier is altijd het allerbelangrijkste, toen je klein was, nu en in de toekomst. Om de top te bereiken moet je hard 'werken' maar uiteindelijk is het super mooi om je droom waar te maken. Wij helpen je daarbij!

Keuzes Maken...

In veel fases in het leven is het belangrijk de juiste stappen te maken, of je nu jong of oud bent iedereen heeft hier mee te maken.


Als je door ons gescout wordt zorgen wij samen met jou dat we samen sterk genoeg zijn om jouw talent te combineren met alle andere vraagstukken die op jouw pad komen in deze fase van jou leven om de 'top' te bereiken.


Stapje voor stapje begeleiden wij je in de mogelijkheden die passen bij jou talent maar zeker ook als persoon. Ook als blijkt dat jij niet de ultieme 'top' kunt bereiken helpen wij jou verder om het allerbeste uit je (sport)leven te halen. Wij laten je niet vallen! 


Als je van onze scout een uitnodiging hebt gekregen hopen wij je snel te zien. Wil je meer weten neem dan contact met ons op. 
Talent & Balans in Innerlijke Fitheid


Welkom bij ons Team!

Samen staan we sterk en halen we alles eruit wat in jou zit.